Logo mbrh 1 MediumSlijedom dugogodišnje suradnje i potpisanog sporazuma Ministarstva hrvatskih branitelja i tvrtke Podravka d.d., u srijedu, 29.01.2020. godine s početkom u 11:00 sati u Slavonskom Brodu, Stjepana Marjanovića 2 u prostorijama HVIDRA BPŽ, održat će se prezentacija navedenog sporazuma.

Cilj prezentacije je povećati suradnju poljoprivrednih proizvođača – branitelja sa tvrtkom Podravka d.d. kako bi povećali količine domaće sirovine u proizvodima Podravke d.d.

Dnevni red:
1. Otvaranje prezentacije – voditelj referalnog centra
2. Pozdravna riječ gostiju predstavnika lokalne i regionalne samouprave
3. Pozdravna riječ predstavnika Podravke
4. Pozdravna riječ predstavnika Ministarstva hrvatskih branitelja
5. Prezentacija potreba i načina otkupa tvrtke Podravka
6. Pitanja

Nakon prezentacije zainteresirani će djelatnicima Podravke d.d. moći izravno postavljati pitanja kako bi razjasnili sve moguće nejasnoće oko ugovaranja proizvodnje za sezonu 2020.

Promocija 03Predstavljena knjiga generala Miljenka Crnjca

U petak 27. prosinca 2019. u Domu Hvidra održano je predstavljanje knjige i svečani domjenak Udruge 108. brigade ZNG RH za članove i goste. Knjigu generala Miljenka Crnjca ,,Tada je trebalo imati petlju!'' predstavio je predsjednik Udruge 108. brigade ZNG RH Pavo Naletilić.

Autor radi težega zdravstvenoga stanja nažalost nije bio u mogućnosti sudjelovati na predstavljanju.

Nakon predstavljanja knjige, upriličen je svečani domjenak za sve članove Udruge i pozvane goste.

108 cestitka2019

108 naljepnicaPoštovani!

Pozivamo Vas da svojim dolaskom uveličate predstavljanje knjige "Tada je trebalo imati petlju" autora generala Miljenka Crnjca te božićni i novogodišnji domjenak Udruge 108. brigade ZNG RH koji će se održati u PETAK 27.12.2019. u Domu HVIDR-a, Stjepana Marjanovića 2, Slavonski Brod s početkom u 18:00 sati.

S poštovanjem, predsjednik Udruge Pavo Naletilić

Advent Velika KopanicaDana 15. prosinca 2019. obilježen je Advent u Velikoj Kopanici u organizaciji Općine Velika Kopanica i udruga s područja općine.

Među mnogobrojnim udrugama, na ovom događanju je sudjelovala i Udruga 108. brigade ZNG RH čiji su članovi za sve posjetitelje kuhali fiš.

Sve prikupljene donacije darovane su obiteljima u potrebi s područja općine Velika Kopanica.