Pakrac naslovnaOvim putem pozivamo sve članove Udruge 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod, koji su zainteresirani za odlazak na obilježavanje 28. obljetnice početka Domovinskog rata, koje će biti održano u subotu, 2. ožujka 2019.g. u Pakracu, neka se pravovremeno prijave, kako bi smo mogli osigurati prijevoz. Polazak je u 7:30 sati iz Slavonskog Broda.

Prijaviti se možete predsjednicima Ogranaka ili osobno u Domu HVIDR-a Slavonski Brod, zaključno do utorka 26.02.2019.g.

Prijevoz je organiziran autobusom, a upis zainteresiranih se vrši u Domu HVIDR-a Slavonski Brod svakim danom sve do četvrtka, 10. siječnja 2019.g.

Gvozdansko 01

108 čestitka 2019

Kako bi se cijela Hrvatska detaljnije upoznala s problematikom s kojom se susretao naš kraj tijekom Domovinskog rata, Hrvatski institut za povijest Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje i Udruga 108. brigade ZNG RH, 30. studenog 2018. u Gradskoj knjižnici su predstavili zbornik pod nazivom "Slavonski Brod i Brodsko-posavska županija u Domovinskom ratu".