Mehandzija Adam2Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 53. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, ADAM MEHANDŽIJA iz Sibinja, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik 108. i 157. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u utorak 19. veljače 2019. na Mjesnom groblju u Sibinju s početkom u 15:30 sati.

Hvala ti na svemu i laka ti bila hrvatska gruda koju si neizmjerno volio! Počivao u miru Božjem!

Gruicic Antun2Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 75. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, ANTUN GRUIČIĆ - GRUJO iz Grabarja, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u ponedjeljak 18. veljače 2019. na Mjesnom groblju u Grabarju s početkom u 15:00 sati.

Mamic Simun2Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 55. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, ŠIMUN MAMIĆ iz Slavonskog Broda, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u utorak 19. veljače 2019. na Gradskom groblju u Slav. Brodu s početkom u 13:00 sati.

Metic Damir2Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 60. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, DAMIR METIĆ - META iz Gromačnika, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u ponedjeljak 18. veljače 2019. na Mjesnom groblju u Gromačniku s početkom u 16:00 sati.

Janje Ivan2Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 66. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, IVAN JANJE iz Slavonskog Broda, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik Vojne policije - 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u petak 1. veljače 2019. na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu s početkom u 14:00 sati.

Vrabec StjepanOvim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 49. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, STJEPAN VRABEC iz Čajkovaca, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik "Vražje čete" 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod, a potom i pripadnik Specijalne jedinice policije Slavonski Brod "Šimini Anđeli Pakla".

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u srijedu 30. siječnja 2019. na Centralnom groblju u Osijeku s početkom u 13:40 sati.

Benedikt Zeljko2Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 52. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, ŽELJKO BENEDIK iz Oriovčića, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik PZO - 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u utorak 29. siječnja 2019. na Mjesnom groblju u Oriovčiću s početkom u 13:00 sati.

Jazvo Ivica2Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 59. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, IVICA JAZVO iz Slavonskog Broda, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik PZO - 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u petak 18. siječnja 2019. na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu s početkom u 15:00 sati.

Drago KaurinOvim putem javljamo tužnu vijest da nas je napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, DRAGO KAURIN iz Gundinaca, rođ. 1963.g., dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik "Vražje čete" 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u ponedjeljak 31. prosinca 2018. na Mjesnom groblju u Gundincima s početkom u 14:00 sati.

Antun MitrovicOvim putem javljamo tužnu vijest da nas je napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, ANTUN MITROVIĆ iz Slavonskog Broda, rođ. 1962.g., dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u ponedjeljak 31. prosinca 2018. na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu s početkom u 13:00 sati.

Sunic Ivica2Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je u 56. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, IVICA ŠUNIĆ iz Kruševice, dragovoljac Domovinskog rata i pripadnik 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u četvrtak 20. prosinca 2018. na Mjesnom groblju u Kruševici s početkom u 11:00 sati.