Cindric Ivan1Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je 20. rujna 2021.g. u 56. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, IVAN CINDRIĆ - GILA iz Vrpolja, dragovoljac Domovinskog rata i nekadašnji pripadnik "Vražje čete" 108. brigade ZNG Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u utorak, 21. rujna 2021. u 15:00 sati na Mjesnom groblju u Vrpolju.

Hvala ti na svemu i laka ti bila hrvatska gruda koju si neizmjerno volio! Počivao u miru Božjem!

Cindric Milan1Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je 17. rujna 2021.g. u 65. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, MILAN CINDRIĆ iz Vrpolja, dragovoljac Domovinskog rata i nekadašnji pripadnik hrvatske policije i pripadnik "Vražje čete" 108. brigade ZNG Slavonski Brod.

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u ponedjeljak, 20. rujna 2021. u 14:00 sati na Mjesnom groblju u Vrpolju.

Hamzic Nedim1Ovim putem javljamo tužnu vijest da nas je 16. rujna 2021.g. u 58. godini života napustio još jedan domoljub i hrvatski vitez, NEDIM HAMZIĆ iz Slavonskog Broda, dragovoljac Domovinskog rata i nekadašnji pripadnik legendarne 108. brigade ZNG Slavonski Brod i pripadnik 3. bojne "Kobre" 3. GBR "Kune".

Posljednji ispraćaj našeg brata po oružju, biti će u ponedjeljak, 20. rujna 2021. u 12:00 sati na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu.