U petak 21. kolovoza 2020. godine ured Udruge 108. brigade ZNG RH posjetio je brigadir Mijo Kožić, ravnatelj Ratne škole Ban Josip Jelačić. Primili su ga tajnica Udruge Paula Vdovjak i administrativni tajnik Luka Pongračić, a interesirao se o radu udruge u vrijeme epidemije Covid-19, te je platio članarinu.

U nedjelju 23. kolovoza 2020. održan je u Viru sastanak s brigadnim generalom Vinkom Štefanekom, jednim od zapovjednika 108. brigade ZNG RH i OG Istočna posavina. Sastanku su nazočili predstavnici Udruge, predsjednik Pavo Naletilić, zamjenik predsjednika Ivica Antolić i član IO Ivan Begović. Bilo je govora o radu i djelovanju Udruge te aktivnostima u vrijeme epidemije Covid-19, te o obilježavanju 30. obljetnice osnutka 108. brigade ZNG RH. Tema je razgovora bila i prikupljanje dokumentacije i svjedočenja živih sudionika Domovinskoga rata o značaju, ulozi i djelovanju 108. brigade ZNG RH u Domovinskome ratu.

Sastanak na Viru