Logo mbrh 1 MediumNatječaj za dodjelu potpore za obrazovanje tijekom redovitog srednjoškolskog obrazovanja za školsku godinu 2020./2021.

Pozivamo Vas na sastanak koji će biti održan u srijedu, 23. rujna 2020.g. s početkom u 10:00 sati u Domu HVIDR-a Slavonski Brod, Stjepana Marjanovića 2.

Tema sastanka: Informacije u svezi raspisanog i objavljenog natječaja Upravnog odbora Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji za dodjelu potpore za obrazovanje tijekom redovitog srednjoškolskog obrazovanja u školsku godinu 2020./2021. za djecu smrtno stradalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, djecu nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, HRVI iz Domovinskog rata, dragovoljce iz Domovinskog rata, hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, djecu HRVI iz Domovinskog rata, djecu dragovoljaca iz Domovinskog rata i djecu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, koji su u obrani suvereniteta RH sudjelovali najmanje 100 dana u borbenom sektoru.

Ministarstvo hrvatskih branitelja
Uprava za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć
Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć
Područna jedinica Slavonski Brod, tel: 035/447-363