T Medved 2020Predsjednik Udruge 108. brigade ZNG RH i Zajednice udruga postrojbi ZNG RH i HV Pavo Naletilić i tajnik ZUP ZNG RH i HV Dujo Stojević, inače i član Udruge 108. brigade ZNG RH i HV bili su u posjeti ministru hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji i članova obitelji poginulih, umrlih i nestalih braniteljica i branitelja.

Čestitali su ministru hrvatskih branitelja na ulasku u Hrvatski državni Sabor te su mu se zahvalili na dosadašnjem radu. Uz to su mu zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu na dobrobit hrvatskih braniteljica i branitelja i članova njihovih obitelji i članova obitelji poginulih, nestalih i umrlih Hrvatskih braniteljica i branitelja.

Uz to su dali svu potporu budućoj Hrvatskoj Vladi u radu i provedbi novog jedinstvenog Zakona o hrvatskim braniteljima i članovima obitelji u nadi da će Tomo Medved biti opet naš ministar i nadamo se potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske.

T Medved 2020